Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
Vanwege het feit dat onze artikelen via internet worden gekocht, kunnen we niet eerder beproefd worden en de site onzichtbaar zijn, hebben we het volgende retour- en ruilbeleid ontwikkeld voor klantenservice. Natuurlijk hopen we dat u blij bent met uw selectie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw selectie, is ons retour- en ruilbeleid als volgt:
Voor retourneren:
Items kunnen teruggestuurd worden voor terugbetaling of ruilen met 7 dagen na aankoopdatum. Maar de reden voor de door uzelf veroorzaakte opbrengsten (bijv. Maat, kleur die u kiest) kan niet worden geaccepteerd. Retourzendingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden verzonden, alle teruggegeven artikelen mogen nooit gebruikt worden en in nieuwe staat. Alle teruggegeven pakketten moeten verzekerd zijn. Voor het retourneren van de juiste artikelen voor een terugbetaling: alle teruggegeven artikelen zijn onderhevig aan een bankoverschrijving van 5% en verzendkosten. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten. Sepcial omstandigheden kunnen partnerschap met zakelijke zakenpartners vereisen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze klantenservice.
Voor uitwisselingen:
Wij accepteren alleen ruilen voor nieuwe en nooit gebruikte artikelen met alle accessoires en verpakkingen. Stuur de artikelen binnen 7 dagen na ontvangst terug. Alle retourpakketten moeten verzekerd zijn, de uitwisseling zal binnen 5-7 dagen worden verzonden zodra de retourzending is ontvangen. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.
Belangrijke mededeling:
1. Hoewel we een 100% probleemloos terugkeerbeleid bieden, rekening houdend met de tijd en het geldverbruik, waarderen wij u zeker of u al uw vragen en problemen duidelijk kunt maken voordat u uw bestelling plaatst.
2. Neem eerst contact op met onze klantenservice om het retouradres te verkrijgen.
3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies als het geretourneerde pakket verloren gaat tijdens de zending, de originele postkantoorbewijs moet worden gehouden om de vergoeding te vorderen.
Terug